Home
Rijkledingactie
Educatiecentrum
De leerlingen
Help Mee!
Foto's
De Stichting
Shop!
Sponsors Riding for Africa

Share |

Prijswinnaars van de grote slagzin wedstrijd bekend!

Foto's van de RFA stand op het EK Dressuur in Rotterdam

Het zijn drukke tijden geweest voor Riding for Africa, Dinja van Woerden bezocht in augustus en september Nederland en heeft heel veel mensen gesproken. De stand op het EK was een groot succes. Wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen bij Riding for Africa? Houd dan onze facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes en foto's!


Dressuurkampioene Anky van Grunsven was ook te vinden
in de RFA stand op het EK Dressuur! Kijk op Facebook voor
meer foto's en actuele verslagen van Riding for Africa!

1 maart 2011: Vandaag heeft journalist Joel Roerig van de Telegraaf, Riding for Africa bezocht. Hij was heel geïnteresseerd in ons project. Na de lunch bij de Colourful Manor gingen we naar de kinderen zodat hij een les kon meemaken, binnenkort verschijnt het artikel in een zaterdagbijlage van de Telegraaf.

9 februari 2011: Geweldig artikel over Riding for Africa in het Zuid-Afrikaanse Magazine Sporthorse!

Laatste nieuws: 6 januari

Dinja van Woerden gaat in overleg met het hoofd van de school in de township van Sir Lowry's Pass Village meer kinderen aan het programma toevoegen. Meer nieuws binnenkort!

14 november 2010
Foto's van het bezoek van Emiel Voest aan Riding for Africa staan online!Edward Gal neemt Totilas sleutelhanger in ontvangst op Horse Event!

De bekende dressuurruiter en wereldkampioen Edward Gal nam op 12 september een sleutelhanger van Riding for Africa in ontvangst. Hij vond het een heel mooi initiatief en nam hem graag in ontvangst. Zijn groom Vanessa Ruiter nam er ook een in ontvangst en zei dat ze die zeker mee zou nemen naar de Wereldruiterspelen in Kentucky.

Ook ambassadeur Jolanda Adelaar nam een sleutelhanger in ontvangst. De sleutelhanger lijkt sprekend op haar dappere paardje Guus. Kijk hier voor de foto!

STEUN RIDING FOR AFRICA EN CREËER WERKGELEGENHEID IN ZUID-AFRIKA MET DE GOED GELUK ARMBANDJES

Kralen hebben een speciale betekenis in de Zulu cultuur. Het is een oude Zulu traditie dat men armbandjes doorgeeft aan familie en vrienden voor vriendschap. Onze oranje armbandjes benadrukken de vriendschap en samenwerking tussen Nederland en Zuid Afrika en de Zulu dames hebben er de naam Goed Geluk armbandje  aan gegeven.
Koop ze voor jezelf en geef ze door aan je familie en vrienden voor Vriendschap en Goed Geluk. 
PLAY IT FORWARD

Er kunnen sleutelhangers besteld worden naar het evenbeeld van je paard of pony! Is dat geen leuk Sinterklaas, Kerst- of verjaardagscadeau? Kijk in de shop voor voorbeelden van de sleutelhangers!

Er wordt nog steeds rijkleding ingezameld! Dit wordt allemaal gecoördineerd door Aline op onze Hyvespagina. Meld je dus bij haar als je nog rijkleding hebt.